29 Mayıs Pazartesi 2023
Ana Sayfa / Gündem / İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Batmanda Düğünde Horon Tepti

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Batmanda Düğünde Horon Tepti

7 Mayıs tarihinde Sözcü gazetesine aşağıdaki açıklamayı yapan Cihan Yaşar’ın ertelenen düğününe İBB Başkanı İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu beraber katıldılar. Herşey çok güzel olacak tezahüratı yapılan düğünde İBB Başkanı horon tepmeye davet edildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Batmanda Düğünde Horon Tepti
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Batmanda Düğünde Horon Tepti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Diyarbakır’da gün boyu ziyaretlerle devam eden Güneydoğu Anadolu turu, Batman’daki düğünle noktalandı. İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte, 23 Haziran’da düzenlenen İBB seçimi için düğününü erteleyen Cihan ve Ceylan Yaşar’ın düğün törenine katıldı.

Cihan Yaşar 7 Mayısta ne söylemişti;

“Ben aslen Batmanlıyım ama uzun süredir İstanbul’da ikamet ediyorum. Nişanlım Ceylan Yaşar ile düğün tarihimizi 23 Haziran olarak belirlemiştik. Batman’da yapacağımız düğün için birçok hazırlığımızı da o tarihe göre yapmıştık. İptal edilen seçimin yeni tarihi 23 Haziran olarak belirlendi. Ben de aileme ve nişanlıma ‘Ekrem başkanımıza haksızlık yapılıyor. düğünümü ne olursa olsun erteleyeceğim. Ona haksızlık yapılırken düğün yapamam. Hem oyumu kullanacağım hem de Ekrem Başkanımızın kazanması için çalışacağım’ dedim. Benim bu kararımı nişanlım ve ailelerimiz de destekledi. Her şey çok güzel olacak Ekrem abi diyorum. Seçim sürecinde binlerce akrabam ile gece gündüz çalışacağız ve başaracağız.”

İmamoğlu çiftini salon kapısı önünde karşılayan yüzlerce davetli, misafirlerine yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. İmamoğlu çifti, ilk olarak gelin ve damadı tebrik etti. Ardından İmamoğlu, “Her şey çok güzel olacak” tezahüratıyla horon ekibiyle birlikte sahneye davet edildi.
Horon performansıyla alkış alan İmamoğlu,davetliler ve gelin-damat ile birlikte halay çekti.

Çiftin nikahını Batman Belediye Başkanı Mehmet Demir kıyarken, şahitliklerini İmamoğlu ile birlikte CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse yaptı. Burada kısa bir konuşma yapan İmamoğlu, şunları söyledi:

“İki kardeşimin mutlu olacakları bir yuvanın kurulmasına şahitlik ettik. Öncelikle Allah mesut etsin sizleri. Mutluluklar diliyorum. Birbirinizi sevgiyle ve saygıyla beslemenizi diliyorum. Birbirinizi sevdiğiniz gibi, anne – babalarınıza da sevgiyi, saygıyı lütfen unutmayın. Aile birliğiniz, ömür boyu ilk günkü gibi heyecanla ve sevgiyle dolu olsun. İyi evlatlarınız olsun. Maneviyatı güçlü, geçmişini bilen, geleceğe umutla bakan evlatlarınız olsun. İyi eğitim alsınlar. Akıldan, bilimden yana evlatlar olursa, onlar gerçekten sağlıklı bireyler olacaktır. Yolunuz açık olsun.”

Hakkında Nahit Talay

Bunları Kontrol Edebilirsin

Note 20 İncelemesi

Teardowns of Samsung’s Galaxy Note 20 have found that some have graphite cooling systems, while others …

Bir cevap yazın